Buka ménu utama

SMAN 1 Dukupuntang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Nyi Ageng Serang, Kalurahan/Désa Sindangjawa Kacamatan Dukupuntang, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214965.

SMAN 1 Dukupuntang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214965
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Nyi Ageng Serang, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon