Buka ménu utama

SMAN 1 Dukupuntang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Nyi Ageng Serang, Kalurahan/Désa Sindangjawa Kacamatan Dukupuntang, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214965.

SMAN 1 Dukupuntang
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214965
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Nyi Ageng Serang, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon