Buka ménu utama

SMAN 1 Gegesik nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Nakula Sadewa, Kalurahan/Désa Gegesik Kidul Kacamatan Gegesik, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214980.

SMAN 1 Gegesik
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214980
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Nakula Sadewa, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon