Buka ménu utama

SMAN 1 Gegesik nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Nakula Sadewa, Kalurahan/Désa Gegesik Kidul Kacamatan Gegesik, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214980.

SMAN 1 Gegesik
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214980
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Nakula Sadewa, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon