SMAN 1 Jamblang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Nyi Mas Rarakerta Klangenan No.33, Kalurahan/Désa Jamblang Kacamatan Jamblang, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214996.

SMAN 1 Jamblang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214996
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Nyi Mas Rarakerta Klangenan No.33, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon