Buka ménu utama

SMAN 1 Jamblang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Nyi Mas Rarakerta Klangenan No.33, Kalurahan/Désa Jamblang Kacamatan Jamblang, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214996.

SMAN 1 Jamblang
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214996
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Nyi Mas Rarakerta Klangenan No.33, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon