Buka ménu utama

SMAN 1 Kapetakan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Sunan Gunung Jati, Kalurahan/Désa Pegagan Lor Kacamatan Kapetakan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69969195.

SMAN 1 Kapetakan
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 69969195
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Sunan Gunung Jati, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon