Buka ménu utama

SMAN 1 Kapetakan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Sunan Gunung Jati, Kalurahan/Désa Pegagan Lor Kacamatan Kapetakan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69969195.

SMAN 1 Kapetakan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69969195
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sunan Gunung Jati, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon