Buka ménu utama

SMAN 1 Karang Wareng nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kh. Zainal A., Kalurahan/Désa Kubangdeleg Kacamatan Karangwareng, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214986.

SMAN 1 Karang Wareng
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214986
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kh. Zainal A., Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon