Buka ménu utama

SMAN 1 Karang Wareng nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kh. Zainal A., Kalurahan/Désa Kubangdeleg Kacamatan Karangwareng, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214986.

SMAN 1 Karang Wareng
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214986
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Kh. Zainal A., Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon