Buka ménu utama

SMAN 1 Pabedilan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Mayjend Sutoyo No. 1, Kalurahan/Désa Silihasih Kacamatan Pabedilan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214992.

SMAN 1 Pabedilan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214992
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Mayjend Sutoyo No. 1, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon