Buka ménu utama

SMAN 1 Pabedilan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Mayjend Sutoyo No. 1, Kalurahan/Désa Silihasih Kacamatan Pabedilan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214992.

SMAN 1 Pabedilan
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214992
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Mayjend Sutoyo No. 1, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon