Buka ménu utama

SMAN 1 Palimanan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Kh. Agus Salim No. 128 Palimanan, Kalurahan/Désa Pegagan Kacamatan Palimanan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214985.

SMAN 1 Palimanan
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214985
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Kh. Agus Salim No. 128 Palimanan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon