Buka ménu utama

SMAN 1 Palimanan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Kh. Agus Salim No. 128 Palimanan, Kalurahan/Désa Pegagan Kacamatan Palimanan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214985.

SMAN 1 Palimanan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214985
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kh. Agus Salim No. 128 Palimanan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon