Buka ménu utama

SMAN 1 Suranenggala nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Syek Magelung Kapetakan, Kalurahan/Désa Suranenggala Kacamatan Suranenggala, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214981.

SMAN 1 Suranenggala
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214981
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Syek Magelung Kapetakan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon