Buka ménu utama

SMAN 1 Suranenggala nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Syek Magelung Kapetakan, Kalurahan/Désa Suranenggala Kacamatan Suranenggala, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214981.

SMAN 1 Suranenggala
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214981
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Syek Magelung Kapetakan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon