Buka ménu utama

SMAN 1 Susukan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Prof. Dr. Moh. Yamin, Sh, Kalurahan/Désa Susukan Kacamatan Susukan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20244680.

SMAN 1 Susukan
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20244680
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Prof. Dr. Moh. Yamin, Sh, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon