SMAN 1 Waled nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Raya Dewi Sartika, Kalurahan/Désa Waled Kota Kacamatan Waled, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214988.

SMAN 1 Waled
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214988
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Dewi Sartika, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon