Buka ménu utama

SMAN 1 Waled nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Raya Dewi Sartika, Kalurahan/Désa Waled Kota Kacamatan Waled, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214988.

SMAN 1 Waled
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214988
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Dewi Sartika, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon