Buka ménu utama

SMK Tri Daya Budi Majalengka nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Majalengka. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kasokandel No.62, Kalurahan/Désa Kasokandel Kacamatan Kasokandel, Kabupatén Majalengka, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20247193.

SMK Tri Daya Budi Majalengka
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20247193
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Kasokandel No.62, Kabupatén Majalengka, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png