Buka ménu utama

SMK Tri Daya Budi Majalengka nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Majalengka. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kasokandel No.62, Kalurahan/Désa Kasokandel Kacamatan Kasokandel, Kabupatén Majalengka, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20247193.

SMK Tri Daya Budi Majalengka
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20247193
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kasokandel No.62, Kabupatén Majalengka, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png