Buka ménu utama

Santiago de Compostela (Basa Galicia: [santiˈaɣo ðe komposˈtɛla], Basa Spanyol: [sanˈtjaɣo ðe komposˈtela]) nyaéta ibu kota komunitas otonom Galicia, Spanyol.

Santiago de Compostela
Bandéra Santiago de Compostela
Bandéra
Lambang Santiago de Compostela
Lambang
Lokasi munisipalitas Santiago de Compostela di Galicia
Lokasi munisipalitas Santiago de Compostela di Galicia
Nagara Bandéra Spanyol Spanyol
Région Galicia
Propinsi A Coruña
Comarca Santiago
Kagaréjaan Citakan:Comma separated entries
Pamaréntahan
 • Tipe Déwan wali
 • Badan Concello de Santiago
 • Wali Gerardo Conde Roa
Lega
 • Total 220 km2 (80 sq mi)
Luhurna
260 m (850 ft)
Pangeusi
 (2009)INE
 • Total 95.092
 • Kapadetan 428.81/km2 (1,110.6/sq mi)
Démonim Santiagan
santiagués (m), santiaguesa (f)
compostelano (m), compostelana (f)
picheleiro (m), picheleira (f)
Zona wanci CET (GMT +1)
 • Usum Panas (DST) CEST (GMT +2)
Kode wewengkon +34
Ramatloka www.santiagodecompostela.org

Eusi

Kota kembarÉdit

Tingali ogéÉdit

Rujukan jeung catetanÉdit

  1. Prefeitura.Sp - Descentralized Cooperation[tumbu nonaktif]
  2. "International Relations - São Paulo City Hall - Official Sister Cities". Prefeitura.sp.gov.br. Diakses tanggal 2011-07-10. 
  3. Hispaniola baheula aya dina kakawasaan Ordo Dominika jeung Ordo Alcántara, jadina, ngaran Santiago salaku hiji kota di Républik Dominika bisa dipaké engkéna

Tumbu kaluarÉdit