Sastra Sunda nyaéta karya kesusastraan dina basa Sunda atawa ti wewengkon kabudayaan suku bangsa Sunda atawa di mana maranéhanana mikeun pangaruh anu luhung.[1]


Kamekaran Sastra SundaÉdit

Daptar Karya Sastra Sunda PetinganÉdit

Tumbu LuarÉdit

Dicutat tinaÉdit

  1. Suwondo, Dodo (2018). Pangajaran Basa Jeung Sastra Sunda: Panuyun Sangkan Bisa Ngajarkeun Basa Sunda Pikeun Mahasiswa jeung Guru PAUD/TIK. Jakarta: Penerbit YNHW. p. 39. ISBN 9786025069314. Diakses tanggal (disungsi – 22 Mei 2020).