Buka ménu utama


Sawangan nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Magelang, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.

Kacamatan Sawangan

Peta lokasi Kacamatan Sawangan
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Magelang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



 

Kabupatén Magelang, Jawa Tengah

Lambang Magelang.jpg

Kacamatan: Bandongan | Borobudur | Candimulyo | Dukun | Grabag | Kajoran | Kaliangkrik | Mertoyudan | Mungkid | Muntilan | Ngablak | Ngluwar | Pakis | Salam | Salaman | Sawangan | Secang | Srumbung | Tegalrejo | Tempuran | Windusari


Nuvola filesystems folder home.png