Buka ménu utama

Sekampung Udik nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Timur, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Sekampung Udik

Peta lokasi Kacamatan Sekampung Udik
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Timur Citakan:Sekampung Udik, Lampung Timur


Nuvola filesystems folder home.png