Buka ménu utama

Semampir, Banjarnegara, Banjarnegara

Semampir nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banjarnegara, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Semampir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanBanjarnegara



Gnome-home.svg