Buka ménu utama

Serzh Azati Sargsyan (Basa Arménia: Սերժ Ազատի Սարգսյան, gumelar 30 Juni 1954; umur 64 taun[1]) nyaéta Présidén katilu Arménia.[rujukan?] Anjeunna geus meunangkeun pamilu présidén Arménia 2008 kalawan dukungan partéy konsérvatif, Partéy Républikan Arménia, di mana pupuhuna téh anjeunna,[2] sarta mimiti ngajabat dina April 2008.[3]

Serzh Sargsyan
Սերժ Սարգսյան
Présidén Arménia
Incumbent
Awal jabatan
9 April 2008
Perdana Mentri Tigran Sargsyan
Saméméhna Robert Kocharyan
Perdana Mentri Arménia
Masa jabatan
26 Maret 2007 – 9 April 2008
Présidén Robert Kocharyan
Saméméhna Andranik Margaryan
Sanggeusna Tigran Sargsyan
Katerangan lian
Gumelar 30 Juni 1954 (1954-06-30) (yuswa 64)
Stepanakert, RSS Azerbaijan, Uni Soviét
Partéy pulitik Républikan
Pameget/istri Rita Sargsyan
Murangkalih Anush
Satenik
Alma mater Universitas Negri Yérévan
Ageman Garéja Apostolik Arménia
Tanda tangan

RujukanÉdit

  1. Biografi resmi Serzh Sargsyan
  2. "RPA nominates Serge Sargsyan for President". PanArmenian.net. 2007-11-10. http://www.panarmenian.net/news/eng/?nid=24036. Diakses pada 2007-11-11 
  3. "Armenia: Sarkisian Sworn In As President", Radio Free Europe/Radio Liberty, April 9, 2008.

Tumbu kaluarÉdit

Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Jabatan pulitik
Saméméhna
Andranik Margaryan
Perdana Mentri Arménia
2007–2008
Sanggeusna
Tigran Sargsyan
Saméméhna
Robert Kocharyan
Présidén Arménia
2008–ayeuna
'Ngajabat

Citakan:Nagorno-Karabakh Conflict Citakan:2010–2011 Middle East and North Africa protests