Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1920-an 1930-an 1940-an 1950-an 1960-an 1970-an 1980-an
Taun: 1951 1952 1953 - 1954 - 1955 1956 1957

Taun ka-1954 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Séptémber-OktoberÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit