Buka ménu utama

Stasion Karangtalun (KRL) nyaéta stasion karéta api barang kelas I anu perenahna di Karangtalun, Cilacap Utara, Cilacap. Lantaran stasion ieu aya di jero pabrik semén Holcim, otomatis stasiun ieu teu ngalayanan panumpang sarta ngan ngalayanan karéta angkutan semén. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +6,75 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto.

Stasion Karangtalun
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun KRL.png
  • Singgetan: KRL
  • Nomor: 2315
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténCilacap
KacamatanCilacap Utara
DésaKarangtalun
AlamatJalan Timah
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[1]I
Tingkat kaluhuran+6,75 m
Perenahna[2]km 3+035 lintas Gumilir-Karangtalun
LayananNgan pikeun Karéta api angkutan Semén Holcim.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur7
Jumlah péronHiji péron sisi sarta dua péron pulo nu pendék

Sanajan stasion ieu teu ngalayanan angkutan panumpang,[3] beurat angkut semén PT Holcim Indonesia ti Karangtalun ngahontal kana 3.000 ton dina sapoéna.[4]

Stasion anu beroperasi kiwari nyaéta stasion baru, ngagantikeun Stasion Karangtalun heubeul (KUN) yanu aya di gigireunana. Stasiun anu pas mimiti ngadegna miboga sapuluh jalur ieu tuluy dikurangan jumlah jalurna jadi tujuh jalur ti saprak dirénovasi di taun 2012-2013 kalawan jalur 1 minangka sepur lurus ka Stasion Karangtalun heubeul sarta panjangna ngan 400 m. Jalur 2, 3, jeung 4 dipaké pikeun parkir gerbong jeung langsiran, sedangkeun jalur 5, 6, jeung 7 pikeun aréa bongkar muat. Dikuranganna jumlah jalur ieu luyu jeung dioperasikeunna karéta api semén rangkéan panjang 30 gerbong datar.[4]

Stasion ieu teu ngalayanan panumpang sarta aya di wewengkon gawé PT Holcim anu matak stasion ieu dijaga ketat 24 jam jeung teu sagawayah jalma bisa asup ka stasiun ieu iwal mun geus meunang ijin.

Di taun 2015, bantalan rél karéta di jalur Gumilir–Karangtalun diganti ku konstruksi beton anu matak muatan pikeun ngangkut semen bisa leuwih loba. Kira-kira bulan Juli–Agustus 2018, Rél dirawat sarta wésel diganti ku Daop V Purwokerto pikeun ningkatkeun palayanan perkeretaapian Semén Holcim.

Layanan karéta apiÉdit

Karéta api angkutan Semén Holcim, jurusan Lempuyangan, Solo, Sragén, jeung Brumbung

RujukanÉdit

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. "Inilah Stasiun Kereta Api Tanpa Penumpang di Indonesia". Twisctre. Diakses tanggal 2018-12-23. 
  4. a b "PT KAI Daop 5 Uji Coba Rangkaian KA Sepanjang 400 Meter". Republika Online. 2013-09-03. Diakses tanggal 2018-12-23. 

Tumbu kaluarÉdit