Stuart Fergusson Victor Sutcliffe (gumelar di Edinburgh, Skotlandia, 23 Juni 1940 – tilar dunya di Hamburg, Jerman Kulon, 10 April 1962 dina umur 21 taun) mangrupikeun seniman anu dugi ka maotna ngadadak, damel dina aliran Abstract Expressionism. Anjeunna janten anggota The Beatles dua taun, sareng sering disebat panyipta ngaran (sapertos pita Buddy Holly The Crickets). Anjeunna kadang disebut salaku Fifth Beatle. Anjeunna lahir di Edinburgh, Skotlandia, sareng digedékeun dina Huyton, Merseyside. Ngadatangan Prescot Grammar School, sareng ogé ti guru.

Stuart Sutcliffe
Babar23 Juni 1940
Edinburgh, Skotlandia
Pupus10 April 1962 (yuswa 21)
Hamburg, Jerman Kulon[1]
PagawéanMusisi, Pamaen Bass, Penyanyi
Pasanganbertunangan dengan Astrid Kirchherr
AnakTidak ada
KolotCharles dan Millie Sutcliffe

RujukanÉdit

  1. Sefton General Hospital report Archived 14 Méi 2007 di Wayback Machine liverpoolmuseums.org.uk. Retrieved 13 May 2007

Tumbu luarÉdit