Buka ménu utama

Sukataris nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Sukataris
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Karangtengah

Eusi

SajarahÉdit

Profil PamaréntahanÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

Wates WilayahÉdit

Kalér Désa Sindanglaka
Kidul Kalurahan Muka
Kulon Désa Babakan Karét
Wétan Désa Bojong

GéografisÉdit

DémografiÉdit

AtikanÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PakebonanÉdit

Tumbu LuarÉdit

-->