Buka ménu utama

Ulubelu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanggamus, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Ulubelu

Peta lokasi Kacamatan Ulubelu
Propinsi Lampung
Kabupatén Tanggamus
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tanggamus Citakan:Ulubelu, Tanggamus


Nuvola filesystems folder home.png