Buka ménu utama


Sambar
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mammalia
Order: Artiodactyla
Suborder: Ruminantia
Kulawarga: Cervidae
Subfamily: Cervinae
Génus: Rusa
Spésiés: R. unicolor
Ngaran binomial
Rusa unicolor
(Kerr, 1792)
Sinonim
  • Cervus unicolor
Skétsa tangkorak

Uncal sambar (Rusa unicolor) nyaéta hiji spésiés uncal nu gedé, pituin Anakbuana India jeung Asia Tenggara.

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit