Universitas Padjadjaran

Ngadeg 11 September 1957
Jinis Perguruan Tinggi Negeri
Réktor Prof. Dr. Hendriati Agustiani, M.Si.
Perenah Bandung, Jawa Kulon
Loka http://www.unpad.ac.id

Universitas Padjadjaran (disingket Unpad) nyaéta paguron luhur negeri di Bandung, Indonésia, nu diadegkeun dina ping 11 September 1957. Réktor Unpad dina taun ajaran 2005 - 2006 nyaéta Prof. Dr. Ganjar Kurnia.

Unpad boga 16 fakultas, nyaéta:

  1. Fakultas Hukum Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  2. Fakultas Ékonomi Archived 2011-05-19 di Wayback Machine
  3. Fakultas Kadokteran
  4. Fakultas MIPA[tumbu nonaktif]
  5. Fakultas Pertanian Archived 2011-07-26 di Wayback Machine
  6. Fakultas Peternakan Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  7. Fakultas Archived 2008-03-03 di Wayback Machine Élmu Archived 2008-03-03 di Wayback Machine Budaya
  8. Fakultas Élmu Sosial jeung Élmu Pulitik Archived 2011-08-10 di Wayback Machine
  9. Fakultas Élmu Komunikasi Archived 2011-07-26 di Wayback Machine
  10. Fakultas Kadokteran Gigi
  11. Fakultas Élmu Kaparawatan Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  12. Fakultas Psikologi Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  13. Fakultas Perikanan jeung Élmu Kalautan Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  14. Fakultas Téknologi Industri Pertanian Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  15. Fakultas Farmasi Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  16. Fakultas téhnik Géologi
  17. Program Pascasarjana Archived 2011-07-26 di Wayback Machine

Universitas Padjadajaran boga dua kampus utama, nyaéta Kampus Iwa Koesoema Soemantri di Jalan Dipati Ukur Bandung jeung Kampus Jatinangor di Jalan Raya Bandung-Sumedang, Kabupatén Sumedang. Sajaba ti dua kampus éta aya ogé kampus Éksténsi MIPA jeung Kampus PAAP di Dago jeung Dipati Ukur.

Universitas Padjadjaran ngabogaan 50 Program Sarjana, 20 Program Magister, 9 Program Doktor, Program Spésialis, Program Ékténsi, Program D4, sarta Program D3.

Tumbu kaluar édit