Buka ménu utama


Walungan Reprua

Walungan Réprua nyaéta hiji walungan di Distrik Gagra, Abkhazia, républik séparatis di Géorgia. Panjangna ngan 18 m (59 ft). Walungan ieu meureun mangrupa walungan pangpondokna di dunya nu boga ngaran.[1]

Walungan ieu asalna téh nyaéta cinyusu di karst Guha Voronya. Walungan Réprua ngucurna ka Laut Hideung.

Tempo ogéÉdit

Catetan sukuÉdit