Buka ménu utama

Wikipedia β

Wikipedia:Cara nyieun artikel anyar

Sing saha baé, kaasup anjeun, bisa nulis/ngeusian Wikipédia! Mangga ketikkeun judulna dina kotak di handap, klik "Jieun artikel", lajeng kawitan baé nyerat: OESMANE BEN GOITA



Kaca anyar ditangtukeun ku aya henteuna jujutan kaca. Prinsipna mah, nyieun kaca anyar téh sarua jeung ngédit kaca kosong.

Pikeun hal-hal ngeunaan éditan sacara umum, hususna markup language wikitext, tempo Wikipédia:Cara ngédit kaca.

Léngkah-léngkah nyieun artikel anyarÉdit

Sangkan leuwih jelas, léngkah-léngkah nyieun artikel anyar bisa ditingali dina Cara Nyieun Artikel Anyar

Nyieun artikel tina URLÉdit

URL nu patali jeung kaca ramat nu can aya bakal némbongkeun téks nu aya na MediaWiki:Noarticletext.

Kaca ieu mibanda tumbu édit, nu salajengna nujul ka dijieunna kaca dimaksud.

Cara nu gampang pikeun ngahasilkeun URL-na nyaéta ku cara ngaganti bagian tungtung URL ti proyék nu sarua.

Tumbu antarwiki ka kaca nu can aya (teu disarankeun) bakal nujul ka hasil nu sarua.

Tingali OgéÉdit