Buka ménu utama

Wikipedia:Wiki Sabanda II/Béwara jeung Pitulung

< Wikipedia:Wiki Sabanda II


Wiki Sabanda II
Pasanggiri nulis di Wikipédia basa Sunda

Béwara ngeunaan Wiki Sabanda II sarta pitulung Wikipédia basa Sunda
Béwara
Kumpulan béwara ngeunaan sayembara Wiki Sabanda II

Jadwal Kegiatan

Tanggal Kagiatan Tempat Katerangan
19 Maret 2017 Rarancang awal Markas Wikimedia Indonesia -
20 Maret-9 April 2017 Nataharkeun Wiki Sabanda rintakan kahiji Daring jeung luring -
10-17 April 2017 Publikasi Wiki Sabanda rintakan kahiji Media sosial Keur kahareupna sosialisasi diayakeun unggal bulan salila sayembabara lumangsung
10 April 2017-13 September 2017 Pendaftaran pamilon Wiki Sabanda rintakan kahiji Daring -
15 April 2017-14 September 2017 Sayembara Wiki Sabanda rintakan kahiji Daring Salila lomba bakal diayakeun sawatara lawungan jeung para pamilon
15 September 2017 Penilaian kuantitatif jeung presensi ku panitia Daring
16 September 2017 Penilaian kualitatif ku juri pinilih Daring
17 September 2017 Bewara pinunjul jeung pamasrahan hadiah Universitas Pendidikan Indonesia Tempat bisa robah (kondisional)
18-21 September 2017 Nataharkeun Wiki Sabanda rintakan kadua Daring jeung luring -
22-29 September 2017 Publikasi Wiki Sabanda rintakan kadua Daring Keur kahareupna sosialisasi diayakeun unggal bulan salila sayembabara lumangsung
22 September 2017-21 Februari 2018 Pendaftaran pamilon Wiki Sabanda rintakan kadua Daring -
23 September-22 Februari 2018 Sayembara Wiki Sabanda Gelombang II Daring Salila lomba bakal diayakeun sawatara lawungan jeung para pamilon
23 Februari 2018 Penilaian kuantitatif jeung presensi ku panitia Daring
24 Februari 2018 Penilaian kualitatif ku juri pinilih Daring
25 Februari 2018 Bewara pinunjul jeung pamasrahan hadiah Aula Perpustakaan Sunda Ajip Rosidi Tempat kondisional
Kaca Sawala
Sagala patanyaan ngeunaan Wiki Sabanda II



Kaca utama Sabanda II

Ieu teh eusina émbaran proyek, kaasup aturan-aturan jeung sagala rupana. Atuh urang candak tina kaca proyek versi Sunda dina situs WMID ari kitu mah. Kitu panginten ang @Uchup19? --ilhamkang (sawala) 23 Maret 2017 08.15 (UTC)

Muhun, tapina raosna mah disaderhanakeun sangkan raos kaosna ku para calon pamilon kang, kumaha pami kitu?--Yusup_Ramdani  23 Maret 2017 10.32 (UTC)
Panitia
Can paham kénéh? Gero panitia
Yusup Ramdani
Iskandar Adnan
Ilham Nurwansah
Anisa Rahma

Saupamana masih kénéh acan ngarti atawa aya patanyaan nu leuwih jero ngeunaan Wiki Sabanda atawa Wikipedia basa Sunda, mangga gero baé salasaurang panitia Wiki Sabanda di luhur.