Yoko Ono Lennon (gumelar di Tokyo, Jepang, 18 Pébruari 1933; umur 88 taun) nyaéta musisi ​​sareng artis anu dilahirkeun di Jepang. Anjeunna istri John Lennon. Sateuacan nikah sareng Lennon anjeunna parantos nikah sareng Ichiyanagi Toshi antara taun 1956 - 1963, sareng Anthony Cox antara taun 1963 - 1969. Ono gaduh 2 murangkalih, Kyoko Chan Cox (sareng Cox) sareng Sean Taro Ono Lennon (sareng Lennon). Asalna mah Yōko Ono (小野 洋子 Ono Yōko?).[1]

Yoko Ono Lennon
Profil
NamiYoko Ono
Aliranavant-garde, rock, pop, electronica, fluxus
Pacabakanseniwati
Taun aktip1961–ayeuna
LébelApple, Geffen, Polydor, Rykodisc, Astralwerks
Maén diJohn Lennon
The Plastic Ono Band

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit

 
Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]