Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1770-an 1780-an 1790-an 1800-an 1810-an 1820-an 1830-an
Taun: 1798 1799 1800 - 1801 - 1802 1803 1804

Taun ka-1801 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Nu ngadegÉdit

NagaraÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit