Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1760-an 1770-an 1780-an 1790-an 1800-an 1810-an 1820-an
Taun: 1796 1797 1798 - 1799 - 1800 1801 1802

Taun ka-1799 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit