Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1770-an 1780-an 1790-an 1800-an 1810-an 1820-an 1830-an
Taun: 1797 1798 1799 - 1800 - 1801 1802 1803

Taun ka-1800 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit