Buka ménu utama

313 SM nyaéta taun ka-313 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 340-an SM  330-an SM  320-an SM - 310-an SM - 300-an SM  290-an SM  280-an SM 

Taun: 316 SM 315 SM 314 SM - 313 SM - 312 SM 311 SM 310 SM
313 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 313 SM
Ab urbe condita 441
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2324/2384
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2325/2385
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -320 – -319
Kalénder Yahudi 3448 – 3449
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -257 – -256
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2789 – 2790
Kalénder Iran 934 BP – 933 BP
Kalénder Islam 963 SH – 962 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 348
(皇紀348年)
- Jaman Jōmon 9688
Kalénder panonpoé Thai 231
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit