Buka ménu utama

316 SM nyaéta taun ka-316 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 340-an SM  330-an SM  320-an SM - 310-an SM - 300-an SM  290-an SM  280-an SM 

Taun: 319 SM 318 SM 317 SM - 316 SM - 315 SM 314 SM 313 SM
316 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 316 SM
Ab urbe condita 438
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2321/2381
(年)
— nepi ka —
2322/2382
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -323 – -322
Kalénder Yahudi 3445 – 3446
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -260 – -259
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2786 – 2787
Kalénder Iran 937 BP – 936 BP
Kalénder Islam 966 SH – 965 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 345
(皇紀345年)
- Jaman Jōmon 9685
Kalénder panonpoé Thai 228
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit