349 SM nyaéta taun ka-349 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 370-an SM  360-an SM  350-an SM - 340-an SM - 330-an SM  320-an SM  310-an SM 

Taun: 352 SM 351 SM 350 SM - 349 SM - 348 SM 347 SM 346 SM
349 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 349 SM
Ab urbe condita 405
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2288/2348
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2289/2349
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -356 – -355
Kalénder Yahudi 3412 – 3413
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -293 – -292
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2753 – 2754
Kalénder Iran 970 BP – 969 BP
Kalénder Islam 1000 SH – 999 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 312
(皇紀312年)
- Jaman Jōmon 9652
Kalénder panonpoé Thai 195
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit