Buka ménu utama

352 SM nyaéta taun ka-352 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 380-an SM  370-an SM  360-an SM - 350-an SM - 340-an SM  330-an SM  320-an SM 

Taun: 355 SM 354 SM 353 SM - 352 SM - 351 SM 350 SM 349 SM
352 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 352 SM
Ab urbe condita 402
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2285/2345
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2286/2346
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -359 – -358
Kalénder Yahudi 3409 – 3410
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -296 – -295
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2750 – 2751
Kalénder Iran 973 BP – 972 BP
Kalénder Islam 1003 SH – 1002 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 309
(皇紀309年)
- Jaman Jōmon 9649
Kalénder panonpoé Thai 192
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit