Buka ménu utama

353 SM nyaéta taun ka-353 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 380-an SM  370-an SM  360-an SM - 350-an SM - 340-an SM  330-an SM  320-an SM 

Taun: 356 SM 355 SM 354 SM - 353 SM - 352 SM 351 SM 350 SM
353 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 353 SM
Ab urbe condita 401
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2284/2344
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2285/2345
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -360 – -359
Kalénder Yahudi 3408 – 3409
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -297 – -296
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2749 – 2750
Kalénder Iran 974 BP – 973 BP
Kalénder Islam 1004 SH – 1003 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 308
(皇紀308年)
- Jaman Jōmon 9648
Kalénder panonpoé Thai 191
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit