Pikeun anggota Sabyan Gambus, tempo Anisa Rahman.

Anisa Rahma Adi, S.Ars. (gumelar di Bandung, 12 Oktober 1990; umur 31 taun) mangrupi panyanyi, aktris sareng modél awéwé ti Indonesia. Anjeunna ngamimitian karirna dina widang modél, sanaos nami na sorangan mimiti dikenal nalika janten anggota Cherrybelle.

Anisa Rahma Adi
GumelarAnisa Rahma Adi
12 Oktober 1990 (1990-10-12) (yuswa 31)
Indonésia Bandung, Indonesia
KabangsaanIndonesia
Ngaran landianAnisa Rahma
AtikanInstitut Teknologi Nasional (Bandung)
PagawéanPenyanyi, Model, Aktris
Taun aktip2010-ayeuna
Dipangaruhan kuCherrybelle
(2011-2013)
Milova (2014)
AgamaIslam
PasanganAnandito Dwis (m. 2018)[1][2]
MitraAdinda Purnama Adi (Kakak)
Raisa Fatma Adi (Kakak)
Nadia Maharani Adi (Kakak)
Kolotna(Alm) Ir. Adi Nurjaya Sastrawinata (Ayah)
Nelmah Makhlan (Ibu)

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit

Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca