Buka ménu utama
Candi prambanan anu aya di Yogyakarta

Candi mangrupa ngaran tempat ibadah umat Hindu jeung Buda (temple dina basa Inggris mibanda harti nu patali jeung wangunan kaagamaan sacara umum).

Eusi

AgamaÉdit

Candi mangrupa wangunan nu dijieun pikeun tujuan kaagamaan; di urang ilaharna nujul ka wangunan ibadah agama Hindu & Budha wungkul.

ArsitékturÉdit

Dina rupa-rupa mangsa sajarah, aya gaya arsitéktur/wangunan nu dijaga husus pikeun struktur kaagamaan. Sangkan leuwih lengkep, mangga baca ogé wangunan kaagamaan:

Candi Hindu jeung Budha di Kamboja jeung Muangtai katelah wat.

Daptar candiÉdit

Tumbu kaluarÉdit