Buka ménu utama

Ciatakan:infobox Kabupatén Cianjur

Kabupatén Cianjur
Jawa 1rightarrow blue.svg Jawa Kulon
Mainstreet cianjur.JPG

Jalan Kota Cianjur
Lambang Kabupaten Cianjur.gif

Lambang

Jargon: Sugih Mukti
Locator kabupaten cianjur.png

Peta lokasi Kabupatén Cianjur
Puseur Dayeuh Kota Cianjur
Lega Wilayah 3.432,96 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
2.149.121 jiwa (2007)
626,03 jiwa/km2 jiwa/km²
Démografi
 · Séké Sélér

Agama
Islam, Kristen , khatolik
Basa
Sunda
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
32
348
Dasar hukum
Milangkala
Bupati Ir.Prof Cecep Rahman,MTA,
Zona Waktu
Kode telepon
WIB
DAU
Tutuwuhan Idéntitas
Sato Idéntitas

Situs web resmi: [1]