Cisompét, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Cisompét nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cisompét
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
Lega17.225 Ha
Pangeusi-+ 49.072
Kapadetan122 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.28