Buka ménu utama
Délta Gangga

Délta Gangga (kawanoh ogé salaku Délta Gangga–Brahmaputra,[1] Délta Sunderbans, atanapi Délta Bengalla) nyaéta délta walungan di Asia Kidul di wewengkon Benggala, dina nagara Bangladés jeung nagara bagian Benggala Kulon, India. Délta Gangga mangrupa délta nu panggedéna sadunya, kalawan aliran kaluar ka Teluk Benggala.

Tingali ogéÉdit

Rujukan jeung pustakaÉdit

  1. Merriam-Webster (1997). Merriam-Webster's geographical dictionary. Merriam-Webster. p. 412. ISBN 978-0-87779-546-9. Diakses tanggal 23 April 2011. 
  • A river journey, the Ganges, by Rob Bowden, 2003
  • Future Harvest - [1]
  • Visible éarth, NASA - [2]
  • Water Resources in the Ganges River Basin, Louisiana School for Math, Science, and the Arts - [3]
  • The Ganges Delta, Prof. Kanan Gopal Bagchi, 1944

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Waters of South Asia

Koordinat: 22°42′N 89°40′E / 22.700°N 89.667°E / 22.700; 89.667