Daptar istilah anak sato

Dina basa Sunda, aya sesebutan husus pikeun rupa-rupa anak sasatoan. Di antarana,

Dicutat tinaÉdit

  1. Penunjang Peningkatan Kebudayaan Nasional Jawa Barat, Proyek (2016). Kawit, Masalah 46-50. University of California: Proyek Penunjang Peningkatan Kebudayaan Nasional Jawa Barat.