Béda révisi "Sendi"

1 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: sahingga → antukna (2)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: sahingga → antukna (2))
 
[[Gambar:Ligament croisé postérieur.png|thumb]]
'''Sendi''' dihartikeun salaku panyambung antara [[tulang]] sahinggaantukna tulang éta bisa digerakkeun.<ref name="hiji">{{id}}[http://www.gurupendidikan.com/pengertian-dan-macam-macam-sendi-terlengkap/ Pengertian Sendi] (diakses ping 12 November 2015)</ref> Sendi mangrupa panengah antara tulang nu hiji jeung nu séjén sahinggaantukna tulang éta bisa ngahiji.<ref name="hiji"/> Sambungan antar tulang éta biasa disebut [[artikulasi]].<ref name="hiji"/>
 
==Referensi==
 
{{pondok}}
 
[[Kategori:Tulang]]
[[kategoriKategori:Biologi]]
18.254

éditan