Béda révisi "Portal:Keur lumangsung/Méi 2021"

Nyieun kaca anyar * Pamaréntah Indonésia resmi ngalarang mudik Idulfitri 2021 ti tanggal 6-17 Méi pikeun ngeureunkeun sumebarna COVID-19 * Rokét Long March anu Républik Rahayat Tiongk...
(Nyieun kaca anyar * Pamaréntah Indonésia resmi ngalarang mudik Idulfitri 2021 ti tanggal 6-17 Méi pikeun ngeureunkeun sumebarna COVID-19 * Rokét Long March anu Républik Rahayat Tiongk...)
 
(taya bédana)
3.609

éditan