Stasion Kanayama (Aichi)

(dialihkeun ti Kanayama Station (Aichi))

Stasion Kanayama (金山駅 Kanayama-eki?) nyaéta stasion kareta di Naka-ku, Nagoya, Préféktur Aichi, Jepang. Ieu stasion mangrupa terminal keur JR Central, Meitetsu jeung Nagoya Municipal Subway. Stasion ieu, ngarupakan akses utama ka Chūbu Centrair International Airport.

金山駅
(Stasion Kanayama)
KanayamaStation-NorthGate.jpg
Lokasi
Préféktur Aichi
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Kota Nagoya
Sajarah
Informasi sejen
16px Aya halteu beus gede deukeut stasion ieu.

JalurÉdit

JR CentralÉdit

MeitetsuÉdit

SubwayÉdit

Stasion padeukeutÉdit


Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan