Nama saya Benny. Hubungi saya

MatrixÉdit

Special:StatisticsÉdit

Special:RecentchangesÉdit

100 Perubahan anonim terakhir yang belum dipatroli
Daptar singgetan:
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Éditan Wikidata
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

26 Méi 2020

24 Méi 2020

23 Méi 2020

22 Méi 2020

21 Méi 2020

20 Méi 2020

19 Méi 2020

Special:NewpagesÉdit

100 Artikel baru

Special:NewimagesÉdit

20 Berkas baru

WikimediaÉdit