Buka ménu utama


Organisasi Pabébasan Paléstina (basa Arab: منظمة تحرير فلسطينية Munazzamat al-Tahrir Filastiniyyah; basa Inggris: Palestine Liberation Organisation atawa disingket PLO) mangrupa institusi pulitik resmi bangsa Arab Paléstina nu geus miboga pangakuan ti dunya internasional. Institusi ieu sorangan diwangun ti sababaraha organisasi palawanan, organisasi ahli hukum, mahasiswa, buruh, jeung guru.

Tempo ogéÉdit