Buka ménu utama

Ady Cahya Kusuma

Geus aub 28 Séptémber 2019

Sampurasun !

Tepangkeun,wasta pun Ady Cahya Kusuma,abi nuju diajar Wikipedia.Di Wikipedia abi bade yieun artikel.

Ikon WMS.png Pamaké ieu jadi pamilon palatihan nulis di Wikipédia basa Sunda di SMAN 1 Cisarua. #WikiMasukSekolah
Surya Ikhwan Firdaus