1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

19 Juni nyaéta poé ka-170 dina sataun (ka-171 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 195 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

1623Blaise Pascal, matématikawan, fisikawan Perancis (td. 1662)

1945Aung San Suu Kyi, pulitisi Burma

1947Salman Rushdie, pangarang Inggris

1951Ayman al-Zawahiri, pamingpin Al-Qaeda ti Mesir

1962Paula Abdul, tukang ngawih Amérika

1964Boris Johnson, PM Inggris

1966Ahmad Heryawan, gupernur Jawa Kulon ka-14

1978Zoe Saldana, artis Amérika

1982Chris Vermuelen, tukang balap motor Australia

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit