Buka ménu utama


Wilujeng sumping di Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas dina basa Sunda
Nepi ka danget ieu geus aya 55.462 artikel sarta 22.405 pamaké nu kadaptar



Sunda · Budaya · Élmu bumi · Sajarah · Hirup-hurip · Matematika · Élmu · Masarakat · Téhnologi

Indéks abjad · Sadaya kaca · Kategori singket · Kaca anyar · Kaca heubeul · Daptar istilah
Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung


Cscr-featured.png Artikel petingan

Artikel Petingan

Républik Indonésia

Républik Indonésia nyaéta hiji nagara nu diliwatan ku gurat khatulistiwa jeung aya di antara Buana Asia jeung Australia sarta antara Samudra Pasifik jeung Samudra Hindia. Indonésia mangrupa nagara kapuloan nu panggedéna sadunya, diwangun ku 13.487 pulo, ku kituna disebut ogé Nusantara. Kalawan populasi disawang 222 yuta jiwa dina taun 2006, Indonésia minangka nagara nu populasina panglobana kaopat sadunya sarta nagara populasi pangagem Islam nu panglobana sadunya, sanajan sacara resmi Indonésia lain nagara Islam.

   
Commons-logo.svg Gambar petingan

Wikipedia:Gambar petingan/34 2019

Wikipedia-logo.png Wikipédia dina basa séjén

Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa


Wikimedia-logo.svg Proyék sawargi
Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: