Wilujeng sumping di Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas dina basa Sunda
Nepi ka danget ieu geus aya 60.041 artikel sarta 24.113 pamaké nu kadaptar



Sunda · Budaya · Élmu bumi · Sajarah · Hirup-hurip · Matematika · Élmu · Masarakat · Téhnologi

Indéks abjad · Sadaya kaca · Kategori singket · Kaca anyar · Kaca heubeul · Daptar istilah
Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung


Cscr-featured.png Artikel petingan

Artikel Petingan

Papatong

Papatong téh insékta nu asup kana ordo Odonata, subordo Epiprocta, jeung, dina jihat husus, infraordo Anisoptera. Cirina nyaéta panon majemuk nu badag, dua pasang jangjang ngalangkang, sarta tungtung awak nu panjang. Lingkungan hirup papatong biasana di sabudeureun situ, pasawahan, pokona mah deukeut ka cai, sabab larvana, nu katelah "kini-kini" téa, hirup na cai. Papatong mah tara ganggu, nyoco atawa nyeureud manusa.

   
Commons-logo.svg Gambar petingan

Wikipedia:Gambar petingan/23 2020

Wikipedia-logo.png Wikipédia dina basa séjén

Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa


Wikimedia-logo.svg Proyék sawargi
Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: